Despre noi

Compania noastra este una dintre cele mai importante companii producatoare de cosmetice si detergenti din Romania. Inca de la infiintare, in anul 1994, societatea a cunoscut o evolutie ascendenta continua, pe o piata aflata in crestere accelerata, dominata de marile companii internationale, fapt confirmat de sondajele AC Nielsen, acestea clasandu-ne in topul primilor trei producatori.

Compania este prezenta din 1994 pe piata romaneasca si tinand cont de raportul calitate-pret garanteaza o afacere profitabila prin comercializarea produselor noastre; dispune de capacitatea logistica necesara satisfacerii tuturor cerintelor clientilor pe tot cuprinsul tarii oferindu-le pe langa produsele proprii si o alta gama diversificata de marfuri.
Lider in produse adresate segmentului medium-market, firma a inceput in anul 2005 activitatea de export. Acest fapt, cat si transformarea continua a pietei, ne-a incurajat sa lansam o linie noua de produse, folosind la fabricarea acestora retete noi si ingrediente de calitate.

Orientarea noastra catre calitate, prin produsele noastre adaptate nevoilor individuale ale fiecarui consumator, au condus la realizarea unor marci foarte apreciate de publicul larg.
Suntem caracterizati de spiritul inovator, in permanenta legatura cu piata, deschisi la tot ceea ce este nou.

Suntem in continua cautare de distribuitori pentru produsele noastre cat si pentru cele importate, asigurand transportul si punand la dispozitie cataloage si standuri de prezentare pentru produse.

Asteptam parerile si sugestiile dumneavoastra in legatura cu produsele si activitatea noastra.

Top